Termeni si Conditii

Pentru întrebări, ne găsiți la comenzi@acadeea.ro sau 0757796625
Pentru preluarea comenzilor, pe 23 decembrie ne găsiți pe strada Parcul Feroviarilor nr. 3, Cluj-Napoca.

Ridicare comenzi

Toate comenzile se vor ridica personal de la sediul nostru, pe strada Parcul Feroviarilor nr. 3, Cluj-Napoca, jud. Cluj, în orele de program. Nu oferim livrare nici în Cluj-Napoca, nici în alte orașe. Comenzile neridicate nu vor fi rambursate. Este responsabilitatea clientului să ridice comanda în data specificată.


Ce date personale colectăm și de ce / GDPR


Datele personale colectate prin formularul de comandă sunt stocate securizat și vor fi folosite doar cu scopul de comunicare cu clientul strict legat de comenzi, conform GDPR.


Plata


Plata se face prin precomandă Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Prin această metodă este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant."3-D Secure" asigură în primul rand că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.Important de știut!

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Stoc

Comenzile depuse și plătite după epuizarea stocului vor fi rambursate în totalitate. În acest caz, se va încerca înștiințarea clientului telefonic și prin e-mail.